11/10 - 08
5,5 kg harboe
200 gr caraaroma (350)
600 gr cara munich (100)
100 gr hvede
250 gr havreflager
500 gr dry medium munton
50 gr cascade (7,8) 60 min
40 gr cascade (7,8) 15 min
saf 58
ø= 1078
omstukket 2/11 - herefter hindegær
Pasteuriseret 3/12 - ø=1020
1,6 dl granskudsessens - 0,6 dl lakridrodsessens - 0,5 dl allehåndeessens -6 ml kanel og 4 ml nellike
22 liter
god jul
Dirch og Joachim
Velkommen
Velkommen til vores første blog, der er en ølblog hvor man kan følge hvordan vores øl bliver til, hvordan den udvikler sig og hvilke opskrifter vi har fulgt og hvordan vi selv har sat vores præg på de forskellige øltyper.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar