14/12-06
1,5 liter muntons dark malt ekstrakt fra maltbazaren kogt med
40 gr cascade + 15 gr saaz + 30 gr lakridsrod. (1 time).
Tilsat 1,7 l Coopers Irish Stout (vinøl)
Vand til 21,5 liter - OG 1054
Gær saf 04
2/1-07 - omstukket Ø 1020 - tilsat 7 gr cooper-gær.
30/1 - flasket - ø 1015 - + 120 gr sukker (45 gr muscovoda - 75 vgr lys rørsukker) - 19 3/4 liter tappet.
God smag - lidt vel engelsk lakridsagtig.
Velkommen
Velkommen til vores første blog, der er en ølblog hvor man kan følge hvordan vores øl bliver til, hvordan den udvikler sig og hvilke opskrifter vi har fulgt og hvordan vi selv har sat vores præg på de forskellige øltyper.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
1 kommentar:
Prøvesmag d.3/2 meget skum men mangler lidt kulsyre, har ikke mere så gennemtrængende engelsk lakridssmag. Glæder mig til at den er helt færdig
Send en kommentar