Lagerstatus 9 jan. 2008
Malt, hel
1000 g Bohemian malt , 2-3 ebc (weyerman h36a bf jan 2008)
0 g Cara aromamalt 300-400 ebc (weyermann 102E - bf feb 2008)
980 g Cara hell 25 ebc (weyerman bf feb 2008)
1000 g carapils 3-5 ebc (weyeran bf sept 2007)
500g hvedemalt 3 ebc - plu 1012 - weyerman (bf feb 2008)
800 g Røgmalt (weyerman bf jan 2008)
900 g Sauermalz 3,4-3,6 ebc (weyerman bf sept 2007)
670 g cara hell (?)
130 g münchenermalt
380 g marius otter
2 x 1 kg carafa 3 1300 ebc - weyerman
2 x 1 kg carafa 1 800 ebc weyerman
1 kg dark crystal 370-485 ebc - muntons
570 gr flaked barley
330 gr flaked oats
maltekstrakt, flydende
3 x 1,5 kg brewferm lys 8 ebc
1,7 kh irish stout coopers
10,5 kh lys harbo 8 ebc
Maltekstrakt, tør
3 x 500 g medium spraymalt
1 x 500 g dark spraym
Humle
? rest- 40 gr amarillo (100 g amarillo - 9,0 - bf aug. 2008) 52 x 30 gr. styrian golding 3,6 - pellets
3 x 100 gr amarilllo 9,0 (bf7/09)
200 gr cascade 7,8 (pakket 9/11-07)
2 x 100 gr cascade 6,8 (bf 5/09
3 x 100 gr centennial 8,2 (bf 6/09)
50 gr centennial ?? (i fryser)
200 gr east kent golidng 5,0 (pakket 9/11-07)
7 x 30 gr. east kent golding 5,5 - pellets
7 x 30 gr. styrian golding 3,6 - pellets
3 x 30 gr fuggles 4,5 - pellets
3 x 100 gr saaz 3,2 (bf 6/09)
Gær
5 stk - 11,5 g safale s04
1 stk - 10 g safbrew t-58
1 stk - 10 g saf 23
Kapsler
ca 130
Velkommen
Velkommen til vores første blog, der er en ølblog hvor man kan følge hvordan vores øl bliver til, hvordan den udvikler sig og hvilke opskrifter vi har fulgt og hvordan vi selv har sat vores præg på de forskellige øltyper.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar