Velkommen

Velkommen til vores første blog, der er en ølblog hvor man kan følge hvordan vores øl bliver til, hvordan den udvikler sig og hvilke opskrifter vi har fulgt og hvordan vi selv har sat vores præg på de forskellige øltyper.

tirsdag den 8. maj 2007

Lager

Lagerstatus 9 jan. 2008

Malt, hel
1000 g Bohemian malt , 2-3 ebc (weyerman h36a bf jan 2008)
0 g Cara aromamalt 300-400 ebc (weyermann 102E - bf feb 2008)
980 g Cara hell 25 ebc (weyerman bf feb 2008)
1000 g carapils 3-5 ebc (weyeran bf sept 2007)
500g hvedemalt 3 ebc - plu 1012 - weyerman (bf feb 2008)
800 g Røgmalt (weyerman bf jan 2008)
900 g Sauermalz 3,4-3,6 ebc (weyerman bf sept 2007)
670 g cara hell (?)
130 g münchenermalt
380 g marius otter

2 x 1 kg carafa 3 1300 ebc - weyerman
2 x 1 kg carafa 1 800 ebc weyerman
1 kg dark crystal 370-485 ebc - muntons

570 gr flaked barley
330 gr flaked oats

maltekstrakt, flydende
3 x 1,5 kg brewferm lys 8 ebc
1,7 kh irish stout coopers
10,5 kh lys harbo 8 ebc

Maltekstrakt, tør
3 x 500 g medium spraymalt
1 x 500 g dark spraym

Humle
? rest- 40 gr amarillo (100 g amarillo - 9,0 - bf aug. 2008) 52 x 30 gr. styrian golding 3,6 - pellets
3 x 100 gr amarilllo 9,0 (bf7/09)
200 gr cascade 7,8 (pakket 9/11-07)
2 x 100 gr cascade 6,8 (bf 5/09
3 x 100 gr centennial 8,2 (bf 6/09)
50 gr centennial ?? (i fryser)
200 gr east kent golidng 5,0 (pakket 9/11-07)

7 x 30 gr. east kent golding 5,5 - pellets
7 x 30 gr. styrian golding 3,6 - pellets
3 x 30 gr fuggles 4,5 - pellets
3 x 100 gr saaz 3,2 (bf 6/09)

Gær
5 stk - 11,5 g safale s04
1 stk - 10 g safbrew t-58
1 stk - 10 g saf 23

Kapsler
ca 130

Ingen kommentarer: