Velkommen

Velkommen til vores første blog, der er en ølblog hvor man kan følge hvordan vores øl bliver til, hvordan den udvikler sig og hvilke opskrifter vi har fulgt og hvordan vi selv har sat vores præg på de forskellige øltyper.

onsdag den 23. maj 2007

12. bryg lakridsstout

Lakridsstuot 2

1,7 kg irish stout - coopers
1,8 kg dark flydende
½ kg medium tør munton ekstrakt
150 gr røgmalt, knust
150 gr havregryn

25 gr east golding humle - 60 min
35 gr cascade humle - 60 min

20 gr lakridsrod
coopers gær

ca 21 liter - og 1059 ø - fortyndes senere til ca 25 liter
D. 5/6-07 - omstukket ø=1026 - meget grumset
Tilsat 1½ liter kogt afkølet vand
Ikke megen smag af lakrids - men chokolade - formentlig pga af den p.t. relativt store restsødme.

26/6-2007
Flasket. Ø=1022, ca.
19,5 liter.
Tilsat lidt lakridsrodsekstrakt.
Virker meget (for?) sød.

Ingen kommentarer: